Ureka Rebuild

Återuppbyggnaden av Ukraina kommer bli världens största byggprojekt. Det kommer att göra Ukrainas samhälle både mer hållbart och mer demokratiskt. Vår affärsidé är att bli en del av denna historiska händelse.

Ureka är länken mellan tillverkare av byggmaterial och marknaden i Ukraina
Vi är ett handelshus och länk mellan tillverkare av byggmaterial i EU och den ukrainska marknaden. Vi tecknar återförsäljaravtal, skapar distributörskedja och bygger säljorganisation för att ta marknadsandelar och skapa de absolut bästa förutsättningarna att snabbt växla upp när byggboomen kommer. Ta gärna en titt på vår ukrainska hemsida där vi presenterar de produkter vi redan säljer:

Vill du vara med på vår resa?

Ett ord från Urekas VD Johan Skålén:

Ukrainas återuppbyggnad kommer att kräva investeringar på över 5000 miljarder kronor enligt Världsbanken, EU och FN i mars 2023. Behovet är enormt inom byggsektorn, och det finns stark politisk vilja att stödja Ukraina och inkludera landet i EU och västvärldens samarbeten.

Genom tidiga avtal med tillverkare av byggmaterial och nätverksbyggande i Ukraina är vi redo att växa snabbt.

Kort om min bakgrund:
Mitt namn är Johan Skålén och jag har tidigare framgångsrikt grundat och utvecklat jordbruksföretag i Rumänien och skogs- och fastighetsbolag i Panama, en erfarenhet som gett mig djup kunskap om att bedriva affärer i olika länder och kulturer.

Jag har även innehaft rollen som VD för ett börsnoterat företag och har förståelse för den komplexa processen att notera och driva ett börsnoterat bolag med internationell verksamhet. Vår utgångspunkt redan nu är att notera Ureka på börsen då tiden är mogen.

I bolagets styrelse finns även Johannes Hatem, en superentreprenör och grundare av den internationella psykologappen Mindler, som värderas till 2,8 miljarder. Dessutom är Andrii Gogenko, tidigare försäljningsansvarig för Alfa Laval i Ukraina, en del av vår kompetenta team.

Vi välkomnar nu dig som aktieägare, och till att bli en viktig del av att återuppbygga Ukraina och forma en nation. 

Urekas Styrelse

Entreprenör med erfarenhet av techstartups och hypersnabb tillväxt. Grundade av Mindler, ett digitalt vårdbolag, som värderades till 2,8 miljarder kronor på bara fyra år.
Johannes Hatem
Styrelseordförande
Över 25 års erfarenhet av internationell försäljning av industriprodukter. TIdigare försäljningschef för Alfa Laval i Ukraina och har grundat ett företag i Sverige inom industrikomponenter.
Andrii Gogenko
Styrelseledamot
Johan har grundat Tectona Capital för skogsplantering och fastighetsombyggnad i Latinamerika, och Black Earth East för jordbruksinvesteringar i Rumänien."
Johan Skålén
VD & Styrelseledamot
President för Ukrainas handelskammare, vilket har gett henne ett unikt kontaktnät med hundratals företag och beslutsfattare i Ukraina.
Liudmyla Lemrini
Föreslagen styrelseledamot