Emission maj 2024

Nu finns möjlighet att bli delägare i Ureka. Tidigare emissioner blev övertecknade. Genom att bli aktieägare tar du en position inför den kommande glödheta byggmarknaden i Ukraina och blir en del av en historisk återuppbyggnad

Emissionen blev övertecknad och har stängt.

Spela videoklipp

Se tidigare investerarmöte som hölls 3 maj. Fler möten kommer att hållas inför kommande emissioner, fyll i formuläret under ”anmäl intresse” för inbjudan.

Spela videoklipp

Emissionsvillkor i korthet

Styrelsen beslutade den 21 mars 2024 med bolagsstämmans bemyndigande om emission.

Emittent Ureka Rebuild AB (publikt bolag) org. nummer 559442-7576
Teckningskurs 42 kr per aktie
Minsta teckning 500 aktier
Teckningstid 6 maj– 27 maj 2024
Emissionsvolym 100.000 aktier

För ytterligare information gällande emissionen vänligen kontakta styrelseordförande Johannes Hatem på johannes@ureka.se 

Så slutar ett krig

Hur kommer det att sluta i Ukraina? I nedan poddavsnitt diskuteras hur ett krig slutar och varför Ryssland inte kommer erövra Ukraina.

Urekas Styrelse

Entreprenör med erfarenhet av techstartups och hypersnabb tillväxt. Grundade av Mindler, ett digitalt vårdbolag, som värderades till 2,8 miljarder kronor på bara fyra år.
Johannes Hatem
Styrelseordförande
Över 25 års erfarenhet av internationell försäljning av industriprodukter. TIdigare försäljningschef för Alfa Laval i Ukraina och har grundat ett företag i Sverige inom industrikomponenter.
Andrii Gogenko
Styrelseledamot
Johan har grundat Tectona Capital för skogsplantering och fastighetsombyggnad i Latinamerika, och Black Earth East för jordbruksinvesteringar i Rumänien."
Johan Skålén
VD & Styrelseledamot
President för Ukrainas handelskammare, vilket har gett henne ett unikt kontaktnät med hundratals företag och beslutsfattare i Ukraina.
Liudmyla Lemrini
Föreslagen styrelseledamot